Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Arbeidsplassmatter

Arbeidsplassmatter

Vi på Kilands vet hvor viktig det er med en inspirerende og sunn arbeidsplass, uansett hvilke arbeidsoppgaver du har eller hva slags miljø du jobber i. En av nøklene til et slikt arbeidsmiljø er ergonomi, ikke bare fysisk, men også visuell ergonomi. Ved å planlegge et arbeidsmijø godt, gjør du det både morsommere og lettere for de ansatte å nå sine mål. Ved hjelp av en av våre arbeidsplassmatter kan du enkelt innrede rommet på de ansattes premisser. I økende grad står nå kontoransatte mens de jobber, på grunn av de store helsemessige fordelene. Jo mer variert arbeidsstillingen er, jo flere positive effekter har det på medarbeideres helse. Da er det essensielt å ha et godt underlag å stå på. Blant vårt utvalg av arbeidsplassmatter finner du matter som passer perfekt for stående jobbing. Her finner du matter for kontor, resepsjoner, butikk-kasser og mye mer.

Ergonomiske arbeidsplasser øker produktiviteten

Ergonomi handler om å ha et helhetssyn på arbeidsplassen, ikke bare relasjonen mellom menneske og møbel. Med økt komfort og velvære øker også arbeidsgleden og produktiviteten til medarbeiderne. Dersom du trenger hjelp til å velge den rette matten til din arbeidsplass, kan vi varmt anbefale å kontakte en av våre eksperter. Vi kan tepper og matter, og hjelper mer enn gjerne til med vår ekspertise. Du kan enkelt bestille arbeidsplassmatter i vår nettbutikk og få dem tilsendt til lave priser.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel