Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Båndkantede tepper

Båndkantede tepper

På samme måte som man kan ramme inn et bilde for å fremheve motivet, kan man ramme inn tepper på en elegant måte med for eksempel et bånd langs kantene. Våre stilrene og elegante båndkanter gir en egen struktur til teppet, og et lekkert geometrisk uttrykk til rommets helhet. Hos oss finner du båndkantede tepper som både er praktiske og dekorative, i tillegg til at de forhindrer slitasje på gulvet. Videre er de både varmeisolerende og lyddempende, og gjør seg godt i alle deler av hjemmet ditt.

Elegante båndkantede tepper til ditt hjem

Blant våre båndkantede tepper finner du herlige innrammede tepper i ulike farger, kvaliteter og størrelser. Hvis du ønsker å kunne bruke teppet utendørs, kan vi varmt anbefale en av modellene i sisal. Sisalteppene er klassiske og stilige av utseende og i tillegg svært robuste. De egner seg med andre ord godt i rom der det er høy trafikk, som for eksempel i gangen eller ute på terrassen eller balkongen. Vår serie Bris byr på båndkantede tepper i flere ulike farger og størrelser. Her finner du garantert et teppe som passer inn og bidrar til det helhetlige interiøret. Vi bidrar mer enn gjerne med vår ekspertise hvis du trenger hjelp med å velge det rette teppet for akkurat ditt hjem. Bestill tepper enkelt i vår nettbutikk, og få det sendt direkte hjem til deg.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel