Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Båttepper

Båttepper

Båt er for mange nordmenn den foretrukne måten å feriere på, enten det er for å tilbringe lengre tid på havet, eller bare for en dagstur. Men i motsetning til på hytta, er setter maritime forhold visse krav til materialene man bruker, også innendørs i båten. I og med at båten er en slags hytte eller feriebolig, er også interiøret av betydning her. Innsiden av en båt utsettes for saltvann, vind, kulde, varme - ja, hele spekteret av vær som livet på sjøen har å by på. Derfor tilbyr vi på Kilands et utvalg av flotte båttepper og -matter av høyeste kvalitet som er skapt for de store påkjenningene man møter på sjøen. Videre vil et båtteppe fra Kilands øke trivsel og komfort ved å skape en koselig og lun steming inne i båten. Hva er vel koseligere enn å krype inn under et varmt teppe etter en kveldsbad og kunne sette føttene på en myk og god matte mens man hører bølgene skvulpe mot skroget utenfor?

Vedlikehold av båttepper

Selvom våre båttepper og -matter er både slitesterke og holdbare, kan du øke livssyklusen deres ytterligere ved noen enkle grep. Først og fremst er det viktig å velge rett teppe til rett formål. I noen deler av båten vil et teppe kanskje utsettes for mer sollys og vann, mens det andre steder ligger mer eller mindre beskyttet fra værforholdene. Siden vårt utvalg er bredt, hjelper vi gjerne til med kunnskap og erfaring, sånn at du treffer det rette valget av båtmatte eller båtteppe.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel