Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Gummimatter

Gummimatter

Mange jobber gjennomføres i stående stilling, enten det er på et verksted, en fabrikk eller på en kaffebar. Dette kan føre til stor slitasje på kroppen hvis man ikke passer på å ha et godt og ergonomisk underlag å stå og gå på. Derfor har vi på Kilands sørget for å ha et bredt utvalg av matter i gummi, som gjør det enkelt for deg å nyte naturen i all slags vær, uten å ta den med deg inn i stua eller på kontoret. Enten det er handler om en støvete vårdag midt i pollensesongen eller en slapsete vinterdag, fanger våre slitesterke gummimatter dørmatter opp smuss, vann og annet søl som ikke har noe på gulvet ditt å gjøre.

Gummimater for alle formål

Å ta vare på medarbeideres gode helse burde være på toppen av listen for enhver virksomhet. Vårt brede sortiment av gummimatter gjør at du kan finne den perfekte matten for din bedrift. Hos oss finner du praktiske gummimatter til en rekke ulike bruksområder. Også på kontorer jobber flere og flere stående ved kontorpulten. Da er det essensielt med et underlag som ivaretar god ergonomi. Ved å sørge for gode og sunne arbeidsforhold øker man trivselen og arbeidsgleden blant medarbeiderne. Her finner du gummimatter i faste størrelser eller som metervare. Du kan velge mellom en rekke ulike kvaliteter, enten du er ute etter en god pris eller stiller høye krav til slitestyrke og funksjon. Noen eksempler på våre matters ulike bruksområder er industri og verksted, kontor, stall, treningssenter og hundekennel.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel