Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Gymmatter/gymgulv og treningsmatter

Hos oss på Kilands finner du et stort utvalg av gymmatter, gymgulv, treningsgulv, treningsmatter og sportsmatter. Vi har tepper som passer til ulike formål og ulike idrettsgrener, både til hjemmetrening og profesjonelle bedrifter. Her finner du hestematter og stallmatter, og du kan også finne den perfekte gymmatten, gymgulvet eller treningsgulvet for deg. Vi har også matter til kenneler og hundetrening, noe som passer utmerket til for eksempel hundeklubber.

Støtdempende og lyddempende gulv

Det som ofte kjennetegner denne typen tepper og gulv er at de skaper et underlag som er støtdempende, lyddempende og som samtidig tåler mye slitasje. Samtidig beskytter teppene også underlaget og utstyret ditt mot slitasje. Et annet stort pluss er at teppene våre reduserer risikoen for at du skal skli. Mange av teppene finnes som puslespillmatter i form av firkanter som du legger sammen til et helt gulv basert på det arealet du ønsker å dekke.

Gymmatter/gymgulv som metervare

Hos oss kan du få matten i akkurat den lengden du ønsker, ettersom flere av gymmattene og gymgulvene våre finnes som metervare. Hvis du ønsker å få matten din i en ferdig størrelse, har vi selvfølgelig også et stort utvalg av dette.

Tepper til andre formål enn treningsrom, idrett og sport

Når man er på jakt etter tepper å bruke i lokaler og profesjonelle miljøer, må teppene ofte oppfylle flere ulike funksjoner. Her finner du for eksempel et kunstgress til treningsrom – en gymmatte av kunstgress som tåler mye slitasje, men som også har markeringer med linjer og tall som kan brukes til ulike øvelser. Vi har tepper i ulike tykkelser og hardheter for at du skal kunne tilpasse valget av teppe til ulike momenter innen for eksempel gym og styrketrening. Hvis du heller er på jakt etter et teppe til stallen din, har vi ulike varianter og løsninger til dette også. Mange skianlegg velger å kjøpe gummimatter hos oss som kan legges ved passasjer hvor man går med skisko og -støvler. Dette er for å unngå at noen sklir, og for å redusere lyd. Også ishaller og utendørsrinker har ofte behov for gummimatter i området hvor man går ut og inn av banen med skøyter.
Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel