Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kuletepper

Kuletepper er håndvevde ulltepper hvor ullen veves med en struktur som minner om nettopp små kuler. Kuleteppet er et veldig populært teppe og kanskje det koseligste teppet du kan ha i hjemmet ditt. Takket være ullkulene blir teppet tykt og mykt, og er dermed perfekt i rommene hvor du vil få det koseligere og der hvor du vil ha noe mykt under føttene.

Vask eller støvsug kuletepper

Hvordan tar man vare på et kuleteppe? Vanlig vedlikehold av kuletepper er regelmessig støvsuging. Med en normalt fungerende støvsuger får du også opp skitt som har kommet seg ned mellom kulene. Tenk på å ikke gå for raskt over teppet med munnstykket, men i et langsomt tempo, slik at støvsugeren rekker å suge opp skitten som har trillet ned mellom kulene. Stort sett alle kuletepper er produsert i ull. Ull er et naturmateriale som tåler vann, og ullen er smussavstøtende i seg selv, noe som gjør at det du søler har vanskeligere for å trenge ned i teppet. Får du en flekk på teppet, kan du prøve å vaske den bort med en fuktig klut, lunkent vann og litt skummende oppvaskmiddel. Men husk å lese teppets vaskeanvisning først, i tilfelle akkurat ditt teppe har noen spesielle vaskeråd.   

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel