Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Nålefiltstepper

Nålefiltstepper

Et av de teppene som best representerer Kilands fokus på kombinasjonen av estetikk og funksjon er våre nålefiltstepper. Med disse teppene kan du virkelig kombinere din stil og smak med behov av den mer praktiske typen. Nålefiltstepper er blant de mest slitesterke vi har, og passer like godt inn i en trapp som i en konferansesal eller på et kontorgulv. For den som går, står eller sitter på et nålefiltsteppe er det nok den dempende effekten som er mest påfallende. På grunn av tykkelsen på teppet fungerer det som en god akustisk absorbent. Jo tykkere teppet er, jo flere frekvenser absorberer det. Et rom med mindre klang er bedre for konsentrasjonen, og gjør det mye sunnere for medarbeidere å jobbe i åpne landskaper og liknende. I tillegg blir det rett og slett koseligere med et mykt og lunt gulv, for å nevne noen av fordelene ved å velge et nålefiltsteppe.

Tilpass nålefiltsteppet etter ønske

Her hos oss kan du få slitesterke nålefiltstepper i valgfri farge for å tilpasse teppet til ditt individuelle interiør. I miljøer med høy aktivitet er renhold og vedlikehold av stor betydning. Med et nålesfiltsteppe gjør du denne prosessen lekende lett. De er nemlig frie for lo og utrolig lette å støvsuge. I tilfelle det kommer flekker på teppet, er det lurt å fjerne dem med en lett fuktig klut så fort som mulig, helst før de rekker å tørke. For å treffe det riktige valget av nålefiltsteppe kan du søke hjelp hos en av våre eksperter. Vi tilbyr den beste rådgivningen og konkurransedyktige priser. Kjøp ditt nye nålefiltsteppe enkelt online i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel