Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Teppefliser

Teppefliser

Å legge nytt gulv er en forandring som gir større visuell forskjell enn det meste. Ved å legge nytt gulv med våre letthåndterlige og fleksible teppefliser kan du på en enkel måte skape et helt nytt rom. Teppefliser har en tydelig akustisk virkning på rommet ved at de absorberer og demper klangen. Sammen med følelsen av det myke underlaget, gir dette en varm og lun atmosfære og i et stilfullt og koselig rom. Våre teppefliser kan tilpasses et hvert rom takket være vårt brede sortiment med en rekke ulike farger. Disse kan du plukke og velge blant, og på den måten skape ditt helt særegne utrykk.

Enkelt og praktisk

Fordelene med å velge teppefliser er mange. En av dem er at de er så enkle å legge på egen hånd og å bytte ut senere. Teppefliser er også et meget godt alternativ til større eventer og messer, da de er utrolig lette både å legge og transportere. Hos oss finner du et bredt utvalg av teppefliser som kan passe inn i hjemmet såvel som på arbeidsplassen. Myke underlag på arbeidsplassen er beviselig avgjørende for gode ergonomiske arbeidsmetoder. Ved å dempe lydnivået på en arbeidsplass reduserer man stressnivået og øker konsenstrasjon, trivsel og produktivitet. Avhengig av ditt spesifikke formål, kan du velge mellom slitesterke syntetiske teppefliser hvis du trenger noe kraftig som tåler høyere fysisk påkjenning, og mange andre kvaliteteter. Våre teppefliser er enkle å holde ved like gjennom regelmessig støvsuging. Kontakt oss gjerne ved spørsmål angående legging av teppefliser, nødvendig tilbehør eller vedlikehold!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel