Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Trappetepper

Trappetepper

Et teppe i trappen kan gi ditt hjem et ordentlig ansiktsløft uten at det krever spesielt mye tid, penger eller energi. I mange husholdninger er trappen et sted det er det er mye trafikk, og hvor alle medlemmene av familien ferdes utallige ganger daglig. Ofte er trapper av hardt materiale. Legg det sammen med høyden, og du får et opplagt sted for å skli, ramle og slå deg. Et trappeteppe er en enkel og samtidig stilig måte å forebygge dette problemet på. Blant vårt utvalg av trappetepper finner du vakre tepper som både kan gi trappen og resten av rommet et estetisk løft, og som øker sikkerheten i hjemmet. Tepper er også lyddempende, noe som kan komme meget godt med i et så trafikkert område som trappen.

Legg trappeteppet enkelt på egen hånd

Ved å kjøpe ditt nye trappeteppe hos oss gjør du det enkelt for det selv. For en smidigst mulig montering kommer teppene med dobbelsidig teip. Det gjør at de enkelt hefter til hvert trappetrinn. Å legge ut trappeteppe er et godt alternativ til å male. Noe du ikke får ved å male, er den koselige og komfortable følelsen som et mykt underlag gir. I tillegg er våre trappetepper enkle å vedlikeholde. Ved å bruke lunkent vann og mild såpe ved behov er det lett å holde dem rene og pene i lang tid. Hos oss finner du trappetepper i en rekke ulike kvaliteter, stiler og prisklasser. Vi har et teppe til enhver smak og ethvert interiør.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel