Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Röllakan-tepper

Åkle, Smettvev, rutevev, rutesmett, röllakan. Kjært barn har fått mange lokale navn opp gjennom, men den tradisjonelle skandinaviske teknikken som går ut på å veve i ruter holdes fortsatt vedlike. Disse ullteppene ligger det mye hardt og møysommelig arbeid bak, noe som også gir vakre resultateter. De eksklusive og høyverdige teppene blir, takket være teknikken, like på både fram- og bakside. Röllakan-tepper veves med et unikt bindemønster som gir dem en særegen og enestående karakter. Ettersom at de består av ull, er teppene naturlig antibakterielle i tillegg til at de holder seg utrolig godt over tid.

Tradisjonsrikt design

For alle som interessert i vintage skandinavisk interiør er et röllakan-teppe det rette valget. Her hos oss finner du forskjellige varianter av mønstre og farger som du kan bruke hvor som helst i huset. Vi har sørget for et stort utvalg av størrelser for at de skal kunne passe inn overalt og til alle formål. Utover de klassiske röllakan-mønstrene, finner du også mer nyskapende mønstre som bygger på tradisjonene. De smale løperne passer perfekt i ganger eller ved siden av sengen og er gode å sette føttene på. Dette er tepper det er lett å sette pris på og et herlig blikkfang i et hvert hjem. Bestill ditt nye teppe enkelt online hos oss allerede i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel