Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kontor

Kontor

Det er mange ting som skal stemme i utformingen, planleggingen og vedlikeholdet av de beste og mest kostnadseffektive arbeidsplassene. Det viktigste av alt er imidlertid medarbeidernes trivsel. Ved å planlegge et arbeidsmijøet godt, gjør du det både morsommere og lettere for de ansatte å nå sine mål. For å optimalisere arbeidsplassen for medarbeiderne og deres arbeidsoppgaver er ergonomi helt essensielt. En av nøklene til et optimalt arbeidsmiljø er ikke bare fysisk, men også visuell og akustisk ergonomi. Ved hjelp av en av våre arbeidsplassmatter kan du enkelt innrede rommet på de ansattes premisser. I økende grad står nå kontoransatte mens de jobber, på grunn av de store helsemessige fordelene. Blant vårt utvalg av tepper finner du både arbeidsplassmatter og ulike typer tepper som passer perfekt for både stående og sittende jobbing.

Arbeidsmiljø som styringsverktøy

Ergonomi handler om å ha et helhetssyn på arbeidsplassen, ikke bare relasjonen mellom menneske og møbel. Med økt komfort og velvære, øker arbeidsgleden og produktiviteten til medarbeiderne. Med andre ord er god planlegging av kontoret den beste måten å styre bedriften fremover på. Dersom du trenger hjelp til å velge den rette matten eller teppet til din arbeidsplass kan vi varmt anbefale å kontakte en av våre eksperter. Vi kan tepper og matter, og hjelper mer enn gjerne til med vår ekspertise. Du kan enkelt bestille arbeidsplassmatter eller tepper i vår nettbutikk, og få dem tilsendt til lave priser.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel