Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sarek mørkegrå - håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
101274
 2 560,-
 2 560,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Teppet Sarek er designet for å kunne tilby kundene våre et mykere og tykkere teppe i naturmaterialet ull, et materiale vi føler varmt for. Grunnene til det er mange – blant annet er ull varm og hjemmekoselig, samtidig som den også er holdbar og slitesterk. Sarek er håndvevd med en teknikk som gjør at ullen ser ut som små, tovede baller på rekke og rad. De tovede ballene gjør Sarek til et litt tykkere ullteppe som er mykt og godt å sette føttene på. Med Sarek på gulvet øker kosefaktoren i rommet skikkelig. Sarek leveres i flere farger og størrelser. Her er Sarek i fargen mørkegrå. Vi liker Sarek. Håper du også vil gjøre det.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 101274
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 16 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel