Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sisal boucle Salvador antrasitt – teppe som metervare

Only %1 left
SKU
22-09119
 999,-/m
 999,-/m

Tilgjengelig i følgende varianter

Produktinformasjon

Sisal boucle Salvador er en løper i naturmaterialet sisal, med en gummiunderside som gjør at det ligger stille på gulvet. At det er ensfarget gir det et stilrent og smakfullt inntrykk, og gjør det enkelt å kombinere med annet interiør. At det finnes som metervare betyr at du kan få et teppe i akkurat den lengden du ønsker. Det finnes også i ulike bredder. Her ser du Sisal boucle Salvador i fargen antrasitt.

Løperen legges bare opp på kortsidene. Langsidene leveres med forhåndssydd kant.

Viktig info

Sisaltepper er sensitive for fuktighet og væske. Hvis sisaltepper utsettes for væske, er det en risiko for at teppet blir bølgete og at hjørnene til teppet bretter seg oppover. Våte og fuktige sko kan også gjøre at sisaltepper blir bølgete. Ved våtrengjøring av gulv er det viktig å rulle sammen sisalteppene og vente til gulvet er helt tørt før de rulles ut igjen.

Åpent kjøp og bytterett gjelder ikke når tepper skjæres til spesialtilpassede mål.

Egenskaper

Artnr 22-09119
Material Sisal
Typ Gangteppe
Tykkelse ca 5 mm
Vaskeråd Regelmessig støvsuging. Tørk bort flekker umiddelbart med en tørr fille. Teppet er følsomt for væske, så Ikke bruk vann eller rengjøringsmidler.
Bakside Gummibakside

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel