Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Skimmer terracotta – håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
106898
 2 620,-
 2 620,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

I Skimmer-teppet kombineres det luksuriøse med det jordnære. Teppet har en pen glans som gir en følelse av luksus, som møter den matte, jordnære fargen i teppet. Med et tidløst og elegant design ønsket vi å skape et teppe som utgjør en smakfull detalj sammen med resten av interiøret. Skimmer er et håndvevd ullteppe med en kort og tett lugg som gjør at det ligger mykt og behagelig under føttene. Teppet er laget av den mykeste ullen fra New Zealand, et fantastisk naturmateriale som er både slitesterkt og naturlig smussavvisende. Den høye kvaliteten på teppet gjør at det tåler mange års slitasje og kan derfor brukes gjennom flere generasjoner. Her er Skimmer i fargen terracotta.

 

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 106898
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 18 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel