Smickra brun – fillerye

Only %1 left
SKU
106508
259,-
259,-

  • Levering fra 139 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Tilgjengelig i følgende varianter

Smickra brun – fillerye

Produktinformasjon

Vi elsker alle teppetyper og spesielt filleryen. Den har vært å finne i utallige hjem gjennom mange generasjoner. Filleryen Smickra kommer i rolige, jordnære farger Den er slitesterk, enkel å vedlikeholde, pen og behagelig å gå på. Med teppet Smickra ønsker vi ikke bare å produsere et slitesterkt teppe, men vi vil også at det skal være en pen interiørdetalj som passer inn i alle hjem. Her ser du Smickra i fargen brun.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 106508
Typ Fillerye / bomullteppe
Material Bomull
Tykkelse ca 7 mm
Vaskeråd Håndvask 30°. Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel.
Varemerke Kilands Creation
Vendbar Ja (begge sider kan brukes opp)

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel