Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Stil stone – håndvevd ullteppe

Only %1 left
SKU
106889
 1 125,-
 1 125,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Stil er et håndvevd ullteppe i myk, naturlig fargeskala. Med stil ønsker vi å tilby et teppe som kan brukes i de fleste rom, og som puster tidløshet. Det enkle, men stilfulle designet passer til mye og til mange forskjellige stiler. Den myke og følsomme ulla fra New Zealand gir fargen og strukturen et bevisst uregelmessig utseende. Teppet avsluttes med en vakker kant i lin. Ull fra New Zealand er slitesterk og naturlig smussavvisende, og med riktig vedlikehold varer et teppe som Stil i mange år. Her er Stil i fargen stone.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 106889
Typ Håndvevd ullteppe
Material Ull
Tykkelse ca 7 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel. For rengjøring av hele teppet anbefales rens av fagfolk.
Varemerke Kilands Creation

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel