Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 139 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Casco

Det å legge et heldekkende teppe hjemme, i store lokaler og i båter er egentlig ikke så vanskelig. Men gode hjelpemidler er alltid en fordel. Hos oss finner du et stort utvalg av velegnede limprodukter fra Casco. Når jobben er gjort, sitter det som fjell.

Vær nøye med å velge riktig lim som passer til både teppets og gulvets materialer. Du bør også sørge for at du har nok lim til den gulvoverflaten du ønsker å dekke. Mer informasjon om hvert limprodukt finnes på produktsidene våre. Føler du deg usikker, eller savner du et produkt? Ta kontakt med oss, så skal vi finne ut av spørsmålene dine.

Casco lager optimalt lim

Casco leverer lim og tilbehør av høyeste kvalitet. Varemerket har eksistert i nesten et århundre, og i løpet av alle disse årene i bransjen har produsenten samlet en stor kunnskapsbank med informasjon om hvordan lim kan lages best mulig for brukerne av slike produkter. En aktiv avdeling for forskning og utvikling sørger for at innovasjon, gode produktegenskaper, allsidighet og pålitelighet er ord som forbindes med deres lim. På denne måten kan Casco levere riktige hjelpemidler som dekker akkurat dine behov.

Miljøtilpasning er en viktig faktor for bedriften, som streber etter å overgå myndighetenes krav med god margin. Blant annet vil de alltid bruke de mest klimasmarte produksjonsmetodene og råvarene, både for miljøets og helsens skyld.

Kjøp alt du trenger til neste prosjekt hos oss på Kilands! Her finner du kontaktlim, gulv- og vegglim, primer og tilbehør. Vi har lim for vegg-til-vegg-tepper, linoleumsgulv, plastlaminat, nålefiltstepper og mye mer. Selvsagt tilbyr vi også raske og smidige leveranser.