Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 129 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Kids Concept

Gi de minste et mykt underlag for å øve seg på å krabbe på, og en fin "landingsbane" når de større barna kommer løpende i full fart. Her finner du fine håndlagde tepper fra svenske Kids Concept. Med sine utsøkte mønstre, farger og gode kvalitet har de raskt blitt populære for barnerom. Fine og behagelige naturmaterialer som bomull og ull myker opp for å skape et avstressende inntrykk. Tanken bak design og materialvalg er å gi barnas livlige fantasi en velkommen plass i hvert hjem.

Kids Concept utvikler hvert teppe og dets mønster med et eget uttrykk. Konseptet bygger på helhetsløsninger og serier der hele kolleksjoner matcher. Det gjør det lettere for deg når du innreder hjemmet ditt, spesielt hvis du har flere barn som har egne rom. Gi barnerommet et realt løft i en håndvending!

Fantasifullt teppe fra Kids Concept liver opp

Fantasifulle tepper liver opp, inviterer deg inn og får hvem som helst til å kjenne seg som hjemme. Kids Concept tar sin målgruppe på alvor, og derfor skaper formgiverne innredningen i nært samarbeid med barn. På den måten kan barnas ønsker, tanker og drømmer ta stor plass. Med en blanding av diskrete nyanser, livlige mønster og lekende motiver over hele fargeskalaen finnes noe for en hver smak.

Tåler å lekes på

Teppene fra Kids Concept er slitesterke og tåler å lekes på. Flekker er enkle å bli kvitt - bruk oppvaskmiddel og et fuktet frottéhåndkle. Bestill barnetepper for å komplettere innredningen med et vakkert og lekent formspråk! Med oss får du åpent kjøp i 90 dager og gratis returfrakt. Dessuten leverer vi fortere enn svint.