Lina Johansson

Lina Johansson

Vi elsker svenskproduserte tepper, tradisjonell produksjon og designere som brenner for sin visjon. Alt dette passer på Design Lina Johansson. Fra studioet i Stockholmsforstaden Årsta har designeren skapt tepper og annen innredning siden 2012. Teppene lages i Sverige med gammel veveteknikk, og selv materialet som består av bomullsvev og plast er svenskprodusert.

Moderne formspråk og stilige fargevalg

Lina Johansson stiller regelmessig ut teppene sine og andre kreasjoner på form- og innredningsmesser i både Sverige og i utlandet. Formspråket er moderne, med raffinerte mønster og stilige fargevalg. Geometriske figurer blandes med naturlige motiver i fargesprakende komposisjoner.Likevel kjennes teppene herlig avslappende, og tar ikke over hele rommet. De lyser opp plassen og er myke for trette føtter. Blir du lei av utseendet, går det an å snu på teppene. De er laget for å være vendbare, med en fargesammensetning og et mønster som skifter fra den ene siden til den andre. To tepper i ett, med andre ord!

Dette sortimentet tilbyr farge- og formsterke plasttepper. Bak designen ligger både tanker og følelser. Håpet er at teppene skal skape trivsel og gjøre hjemmet skikkelig hjemmekoselig. Både utforming og kvalitet skal også stå imot tidens tann. Vi synes at disse målene er oppnådd med god margin!

Bestill tepper fra Lina Johansson

Bestill vakre tepper som passer i alle mulige innredningsstiler. Disse teppene passer like godt med mørke treslag som med metalldominert innredning! Du kan trygt legge dem på soverom, stuer, arbeidsrom, barnerom og på mange andre steder. Eller hvorfor ikke gi kontoret en fargeinjeksjon som imponerer både besøkende og personale? Hos oss får du 90 dagers åpent kjøp, gratis returfrakt og glimrende kundeservice.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel