Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 139 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Linie Design

Den danske bedriften Linie Design har gjort seg bemerket for sine vakre og smakfulle tepper. Varemerket ble grunnlagt i 1980, og er i dag den største leverandøren av håndlagede tepper i Nord-europa. Faktum er at Linie Designs kreasjoner har blitt storselgere i over 60 land.

Looken på teppene omformes og omdefineres stadig gjennom å utforske nye uttrykk og inspirasjonskilder. Tross de nytenkende kolleksjonene er tradisjon og håndverk en viktig del av virksomheten. Det at teppene ofte er håndvevde og håndtuftede gir en genuin håndverksfølelse.

Kreative og fantasirike tepper fra Linie Design

Formspråket blander kreativitet med fantasirikdom og funksjon. De stilrene linjene og de enkle, men gjennomtenkte snittene som karakteriserer dansk design synes tydelig. Resultatet er tepper som utstråler fullkommen eleganse og eksklusivitet. Vil du få inn en luksusfølelse i et rom, er dette de riktige teppene å se på. Om ikke annet, så for å nyte den geniale enkelheten og overraskende detaljer.

Felles for alle Linie Designs tepper er nøye balanserte nyanser og snitt i perfekt harmoni. Med mengder av former, materialer og strukturer finnes det et teppe for hver innredning. Naturnære materialer sørger for at de moderne innslagene passer i eldre hus og i kombinasjon med vintage. Sortimentet rommer også eksklusive mønstre og farger som gjør seg godt i minimalistiske interiører. Unn deg selv et smakfullt hjem, og bestill Linie Designs tepper fra oss! Vi tilbyr raske og smidige leveranser med hele 90 dagers åpent kjøp!