Slik vasker du et kuskinn

Kuhuder og kuskinn er slitesterke naturmaterialer. Et kuskinn krever veldig lite vedlikehold for at du skal kunne ha glede av det i mange år. Variasjoner i størrelse, farge og mønster samt merker og duft er naturlig, og noe av det som gjør hvert kuskinn unikt.

Lettere rengjøring av kuskinn

Luft og støvsug kuskinnet ditt regelmessig. Vær nøye med å kun støvsuge i kuskinnets hårretning, og med støvsugerens flate munnstykke. Bruk aldri en roterende børste, ettersom rotasjonen kan skade kuskinnet ditt. Bruk først og fremst husholdningspapir for å absorbere væske raskt. Lettere inntørkede flekker på kuskinn løsnes med en ren, lys og lett fuktet klut eller svamp. Inntørket skitt kan ofte enkelt skrapes bort fra kuskinnet.

Vask av mer skittent kuskinn

Fukt og tørk bort flekker fra kuskinnet med lunkent vann, en svamp og ullsjampo. Ikke fukt kuskinnet mer enn nødvendig. Strekk ut det fuktige skinnet og la det tørke og lufte seg hengende i romtemperatur. Ikke utsett kuskinn for høy varme eller sterkt solskinn.

Et kuskinn skal aldri vaskes i en vaskemaskin. Bruk heller aldri blekemiddel. Ved behov kan et kuskinn leveres inn til et renseri for en profesjonell rengjøring.

 

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel