Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Slik vasker du et plastteppe og et blandet plast- og garnteppe

Plasttepper og plast- og garntepper er praktiske, slitesterke og veldig enkle å holde rene. Vedlikeholdsrådene nedenfor gjelder både for plasttepper og blandete plast- og garntepper.

Støvsug plastteppet ditt regelmessig. Støvsug også under teppet for å fjerne eventuell smuss som ellers risikerer å lage riper i gulvet og slite på teppet.

Rist forsiktig. En del plasttepper har en sveiset kant. Den sveisede kanten er teppets minst slitesterke del. Ta derfor tak i selve teppet i stedet for den sveisede kanten når du forsiktig rister plastteppet ditt.

Flekker skylles eller tørkes bort med et fuktig, rent håndkle eller svamp. Bruk lunkent vann og litt mildt rengjøringsmiddel. Unngå å gni flekker inn i plasten.

Vask for hånd, eller velg skånsom maskinvask på 30 °C. Et plastteppe kan enkelt skylles av med lunkent vann for eksempel i dusjen, tørkes av med et rent håndkle/svamp/gulvmopp eller vaskes i en vaskemaskin som er stor nok. Velg i så fall et skånsomt vaskeprogram og maks 30 °C. For større plasttepper som ikke får plass i en vaskemaskin, kan håndvask i for eksempel et badekar være et godt alternativ.

Ingen sentrifugering eller tørketrommel.

Strekk ut det fuktige plastteppet ditt, og la det tørke flatt. Heng plastteppet over flere snorer hvis du velger å la det tørke på den måten.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel