Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Bermuda indoor/outdoor beige - vegg-til-vegg-teppe

Produktet har utløpt, og kan dessverre ikke bestilles.

Klikk her for vegg-til-vegg-tepper
Only %1 left
SKU
14-26121
Passer uterom

Produktinformasjon

Et vegg-til-vegg-teppe laget i syntetisk materiale, men som minner om et sisalteppe. Teppet tåler uv-lys og vann, noe som gjør at det kan ligge både i vinterhager og på balkongen. Men dette er et teppe som passer like bra innendørs. Hva med å bruke det som et løst kanteteppe til spisestuen, eller som vegg-til-vegg-teppe på soverommet? Det er mange muligheter. Her ser du Bermuda i fargen beige.

Viktig info

Tenk på å legge til 5 cm ekstra rundt teppet dersom du skal legge et heldekkende teppe. Husk at teppet kan krympe ca. 5 cm på hver side hvis det skal ligge ute eller i uterom. Legg derfor til noen centimeter. La deretter teppet ligge på stedet i ca. 2 uker før du skjærer det ned til de presise målene. Tepper som skal kantsys kan ha en noen lengre leveringstid enn oppgitt.

Åpent kjøp og bytterett gjelder ikke når tepper skjæres til spesialtilpassede mål.

Bestill gratis prøvebit!
Klikk på knappen "Bestill gratis prøvebit" nedenfor, og din helt gratis* prøvebit vil bli lagt i handlekurven din (maks 5 prøvebiter per person og per gang). *Vi tar 49 kr i porto pr. bestilling. Refunderes ved bestilling med inkludert rabattkode.

Du har bestilt en prøvebit av dette teppet

Monteringsanvisning

Når du skal legge vegg-til-vegg teppet ditt, er det noen ting det er verdt å huske på. Instruksjoner for hvordan du legger teppet ditt finner du i vår guide, som du finner her.

Egenskaper

Artnr 14-26121
Material Polypropylen
Bakside Gummibakside
Tykkelse ca 4 mm
Tåler gulvvarme Ja
Vaskeråd Se avsnittet om vegg-til-veggtepper i våre råd om stell under menyen ”Kundeservice”.

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel