Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kerala – dørmatte i jute

Only %1 left
SKU
106238
 200,-
 200,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Ønsk deg selv samt dine nære og kjære velkommen med denne matten innenfor døren. Enkel å vedlikeholde, slitesterk og praktisk dørmatte i jute. Kerala dørmatte har med sin litt grovere jutevev et robust preg, men er samtidig elegant i sin enkelhet. Jute er et slitesterkt naturmateriale, og vi tok navnet Kerala ettersom juten som teppene er laget av kommer fra byen Kerala i det sørlige India.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 106238
Typ Juteteppe
Material Jute
Tykkelse ca 10 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel.
Varemerke Kilands Creation
Vendbar Ja (begge sider kan brukes opp)

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel