Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kerala - juteteppe

Only %1 left
SKU
102836
 320,-
 320,-

Tilgjengelig i følgende varianter

  • Levering fra 195 kr
  • Åpent kjøp i 90 dager
  • Gratis retur
  • Trygg e-handel

Produktinformasjon

Tepper i jute er populært i skandinaviske hjem, og har etter hvert blitt en tidløs klassiker. Vi bestemte oss derfor å inkludere et juteteppe i vårt sortiment. Og slik kom Kerala til verden, vårt eget juteteppe som i dag leveres i flere forskjellige størrelser. Jute er et slitesterkt naturmateriale, og navnet Kerala bruker vi fordi juten som teppene produseres av kommer fra byen Kerala i det sørlige India. Med en litt grovere jutevev gir Kerala en robust følelse, samtidig som teppet er elegant i all sin enkelhet. Bruksområdene er mange, og teppet fungerer like godt i en byleilighet som i hytta på fjellet eller ved sjøen. Håper du vil like Kerala like godt som vi gjør.

Kilands Creation

Vi skapte Kilands Creation da vi så at det manglet tidsriktige, prisgunstige tepper med premiumfølelse på markedet. I Kilands Creation designer og lager vi tepper i samarbeid med utvalgte produsenter og fabrikker. Vi jobber med naturmaterialer som ull, jute og bomull, men også med nøye utvalgte syntetiske materialer. Vi legger stor vekt på bærekraftig produksjon – både for mennesker og miljø. Les mer og se alle tepper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internasjonale organisasjonen Care & Fair. Care & Fair jobber for å fremme folks arbeidsforhold, forhindre barnearbeid og beskytte miljøet i India og Pakistan, hvor mange tepper produseres. Alle tepper i Kilands Creation i naturmaterialene ull, bomull og jute er produsert i India.

Egenskaper

Artnr 102836
Typ Juteteppe
Material Jute
Tykkelse ca 10 mm
Vaskeråd Flekker tørkes av med et rent lyst frottéhåndkle, litt lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel.
Varemerke Kilands Creation
Vendbar Ja (begge sider kan brukes opp)

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel