Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kvadratiske tepper

Tradisjonelt sett er de fleste tepper rektangulære, men det er ikke alltid at den rektangulære formen er den rette. Noen ganger er du på jakt etter noe annet. Og av og til er det et kvadratisk teppe som er det beste valget. For eksempel kan et kvadratisk teppe passe ved sofaen, under spisebordet eller i den lille, kvadratiske gangen. Men finnes det kvadratiske tepper på markedet? Ja, utvalget av kvadratiske tepper er litt begrenset, men det blir stadig større. Her har vi samlet teppene i sortimentet vårt som finnes i kvadratiske mål.

Finn ditt kvadratiske teppe

Det er mange faktorer som spiller inn når vi skal kjøpe et teppe. Størrelse, form og farge påvirker ofte valget vårt. Kvadratiske tepper finnes i ulike standardstørrelser, som for eksempel 200 x 200 cm eller 300 x 300 cm. De finnes også i ulike materialer, kvaliteter og farger. Du kan blant annet finne kvadratiske tepper i naturmaterialer, som for eksempel håndvevde ulltepper, men også firkantede plasttepper og maskinlagde tepper i syntetiske materialer. Hvis du vil ha flere tips og lese mer om kvadratiske tepper, kan du gjøre det i guiden vår som du finner her.

Vi hjelper deg med å bestille på mål

Finner du ikke et kvadratisk teppe i riktig størrelse til ditt formål? Da er det et alternativ å bestille et firkantet teppe på mål, for eksempel fra et vegg-til-vegg-teppe. Da kan du få teppet i akkurat de målene og i den størrelsen som passer for deg. Husk at du alltid kan kontakte kundetjenesten vår for å få hjelp, og vi hjelper deg gjerne med å bestille på mål dersom du ikke finner det du leter etter blant standardstørrelsene.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel