Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Luxury mørkegrå - bilmatte

Produktet har utløpt, og kan dessverre ikke bestilles.

Klikk her for vegg-til-vegg-tepper
Only %1 left
SKU
14-26153

Tilgjengelig i følgende varianter

Produktinformasjon

Luxury er et teppe av høy kvalitet som passer like godt som bilmatte under setene, som bagasjeromsmatte. Beskytter gulvet i bilen, gjør bilen finere, og hjelper deg i tillegg med å holde styr på skitten og vannet som blir dratt inn i bilen. Legg matten som et heldekkende teppe i bilen, eller bestill etter mål som en løs matte med kanting etter din bils unike mål. Produsert i helt lofritt, syntetisk materiale som er enkelt å rengjøre. Her i fargen mørkegrå.

Viktig info

Tenk på å legge til 5 cm ekstra rundt teppet dersom du skal legge et heldekkende teppe. Tepper som skal kantsys kan ha en noen lengre leveringstid enn oppgitt. En avvikelse på +/- 1–4 cm på dine bestilte mål kan forekomme.

Åpent kjøp og bytterett gjelder ikke når tepper skjæres til spesialtilpassede mål.

Bestill gratis prøvebit!
Klikk på knappen "Bestill gratis prøvebit" nedenfor, og din helt gratis* prøvebit vil bli lagt i handlekurven din (maks 5 prøvebiter per person og per gang). *Vi tar 49 kr i porto pr. bestilling. Refunderes ved bestilling med inkludert rabattkode.

Du har bestilt en prøvebit av dette teppet

Monteringsanvisning

Når du skal legge vegg-til-vegg-teppet ditt, er det noen ting det er verdt å huske på. Instruksjoner for hvordan du legger teppet ditt finner du i vår guide, som du finner her.

Egenskaper

Artnr 14-26153
Material Polypropylen
Lugg Skåret
Bakside Gummibakside
Tykkelse ca 7 mm
Totalvekt/m2 1 900 g
Luv vekt/m2 400 g
Brannklasse Efl

Anmeldelser

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel