Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Ulltepper

Vi elsker ulltepper! Finnes det noe bedre enn et ullteppe som finner sin rette plass i et hjem eller et rom? Tepper av ull er populære av flere grunner: De er vakre å se på, bærekraftige og slitesterke samtidig som de er varme, deilige og behagelige å gå på. Her finner du alle våre tepper laget av ull. Her er et teppe for deg som leter etter et ullteppe av førsteklasses kvalitet, men også for deg som leter etter et billig ullteppe til god pris.

Teppe av ull under spisebordet, på soverommet og til sofaen

Ulltepper fungerer utmerket å legge under spisebordet, men også under sengen, på barnerommet eller ved sofaen. Under spisebordet kan du for eksempel med fordel velge et vevd ullteppe med slett overside, mens du på soverommet eller i sofaen kanskje foretrekker tykkere kvalitet. Å legge et teppe i et rom er en rask og effektiv måte å få et kaldt og tomt rom til å se mer dekorert og koselig ut på et øyeblikk. Tepper av ull har også en lyddempende effekt, noe som er en stor fordel ved åpne planløsninger eller i rom der du vil dempe lydnivået, som i et soverom eller i en spisestue.

Store ulltepper

I sortimentet vårt finner du ulltepper i alle tenkelige farger, mønstre og størrelser. Vi har små ulltepper, men leter du etter et stort ullteppe i for eksempel størrelse 200 x 300 cm eller større, så har vi et stort utvalg der også. Vi har også ulltepper i ulike former. De klassiske rektangulære, men hos oss kan du også finne et kvadratisk teppe av ull eller et rundt ullteppe.

Slik tar du var på ullteppet ditt

Ulltepper er bra i den forstand at naturmaterialet ull i seg selv støter fra seg smuss. Når du søler på et ullteppe, legger smusset seg oppå. Dette kommer av at ulla i seg selv er fet og dermed støter den fra seg smusset, slik at det ikke suges inn i teppet. Dersom du tar godt vare på ullteppet ditt, er det et teppe som du kan glede deg over i mange år fremover. Du kan lese mer om våre vedlikeholdsråd for ulltepper som du finner her.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel