Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt fr. 139 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp i 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alle/Dele

Fabula Living

Stilfull dansk design gjennomsyrer Fabula Livings kreasjoner. Hvis du er ute etter et elegant og klassisk teppe med moderne formelementer har du kommet på riktig sted. De dempede detaljene gjør teppene svært lettplasserte i rom med ulike fargeskalaer og innredningsstiler. Klassisk formgivning blir aldri umoderne, og teppene er laget for å holde i lang tid. De er med andre ord gode investeringer.

Fabula Living tepper finnes verden over

Fabula Living har eksistert siden 2004, og teppene har rukket å spre seg over hele verden. Inspirasjon henter designerne fra Norden, med naturlige farger og mønstre. På denne måten skapes tepper som ikke tar over rommet, men som likevel har både personlighet og en sterk historie. Bak hvert teppe fra Fabula Living ligger det omtanke og veloverveide valg fra ull til ferdig produkt. Produksjonen bygger på gamle veveteknikker og materialer som velges ut for sitt fine utseende og ettertraktede egenskaper. Ettersom de veves for hånd er ingen tepper nøyaktig likt et annet.

Designer Lisbet Friis

Designeren Lisbet Friis har arbeidet lenge og tett sammen med dette danske varemerket. Utover samarbeidet med Fabula Living har hun arbeidet med farger, mønstre og tekstiler for en rekke populære internasjonale varemerker innen mote og innredning. Gjennom årene har hun også vunnet flere priser for det kreative arbeidet sitt, og har hatt utstillinger verden over. Hun er blant annet representert i den permanente kolleksjonen av dansk håndverk og formgivning på Danish Design Museum. Gi hjemmet ditt mer sjel og avkobling! Bestill et teppe fra Fabula Living hos oss i dag, og få både rask leveranse og 90 dagars åpent kjøp! Hvis du leter etter en modell du ikke finner hos oss, er det bare å gi beskjed, så bestiller vi den til deg.