Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sisaltepper

Sisaltepper

Opplev hva et gedigent, naturlig sisalteppe kan gjøre med atmosfæren i et rom! Hos oss kan du velge fra en rekke nydelige sisaltepper av høyeste kvalitet, og enkelt finne riktig farge, struktur og størrelse for ditt spesifikke formål. Disse teppene gir en rustikk og naturlig følelse til alle slags rom. Strukturen gjør at det er praktisk å sette møbler på teppet. Våre sisaltepper gjør seg derfor godt under en sofagruppe eller i spisestuen. Sisaltepper passer også fint å bruke i trapper, der de kan forebygge fall og ulykker og dessuten være veldig dekorative. Hos oss får du sisaltepper i mange ulike størrelser, og også som metervare.

Vakre tepper av slitesterk fiber

Sisaltepper lages av bestemte deler av bladene fra den tropiske agave-planten, som inneholder en av de sterkeste naturfibrene i verden. Disse slitesterke og solide teppene er populære både som heldekkende vegg-til-vegg-tepper, og som singel-tepper på en del av gulvflaten. Vi tilbyr sisaltepper i størrelser som passer alle mulige rom, enten du trenger ny dørmatte, nytt teppe på kjøkkenet eller i hvilket som helst annet rom. Sisal er materialet for deg som trenger et teppe som skal tåle høy aktivitet og slitasje, men også ha en høy estetisk og visuell standard. Blant våre sisaltepper finner du mange ulike varianter i fine, lune farger. Bestill ditt nye sisalteppe raskt og enkelt på nett, og få det sendt hjem til deg i dag!

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel