Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection komponerer farge og mønster ved hjelp av tidløs design og moderne snitt. Resultatet er imponerende tepper som setter preg på hvert eneste rom. Den gode holdbarheten og høye kosefaktoren har gjort dem svært populære.

Et tydlig fokus for Classic Collection er håndvevde tepper av ull der alt stemmer. Utfra en godt utarbeidet grunnfilosofi får hver kolleksjon nye designinnslag som er inspirert av interessante plasser og møter. Utover vakker formgivning skiller virksomheten seg ut med sine gode arbeidsvilkår.

Tepper som skapes under humane arbeidsforhold

Classic Collection formgir teppene sine i Stockholm, og produksjonen skjer i India. De profesjonelle indiske håndverkerne bærer på kunnskap som gått i arv i generasjoner, noe som garanterer produksjon med høy grad av presision. Bedriften har valgt å ikke ta noen snarveier når det gjelder arbeidsvilkår. De er sertifisert av Care & Fair, noe som garanterer at produksjonen skjer under humane arbetsforhold, med rimelige lønnsforhold og uten barnearbeid. For å fremme god skolegang og grunnleggende helsestell, går en del av inntektene tillbake til familier i regionene der teppene lages.

Dette merket skaper noe unikt for hver enkelt kjøper, med et gjennomgående tema av håndverk, funksjon og strålende skjønnhet. Bla i Classic Collections inspirerende sortiment, og finn tepper som er verd å drømme om. Fargekomposisjonene er like vakre for sinnet som materialet er mykt mot føttene. Kjøp teppene her hos oss! Med våre raske leveranser kommer de til å forvandle hjemmet ditt på null komma niks.

Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel