Produktet er lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kundeservice: 23 65 23 00

Kundtjänst

kundeservice@kilands.no

Besøk kundeservicesiden

Vi svarer omgående på e-post
Garantert innen 24 timer.

Varför välja oss Frakt 98 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åpent kjøp 90 dager
0

Favoritter

Du har ingen favoritter ennå
Vis alt

Tepper med gåseøye – et klassisk og tidløst mønster

7. mai 2019 13.41.29

Gåseøyemønsteret er et av de mønstrene som alltid har eksistert i tepper og tekstiler. Det er et gammelt mønster som lenge har vært en del av den skandinaviske mønstertradisjonen, og et av de mest populære og velkjente mønstrene. Ved første blikk kan gåseøyemønsteret virke enkelt, men det har også en dybde og en kompleksitet som trer fram bedre jo mer man studerer det.

 Håndvevd ullteppe med gåseøye

Gåseøye er et populært teppemønster

Utvalget av tepper med gåseøyemønster er i dag ganske stort. Det finnes tepper med det klassiske gåseøyet, men også varianter hvor mønsteret har fått en større eller mindre twist. Gåseøye er et mønster som flørter med svunne tider, men samtidig føles tidsriktig. I vårt sortiment har vi flere tepper med gåseøyemønster. Mønsteret er vanlig blant håndvevde ulltepper, og hos oss finner du blant annet teppene Orissa, Diamond, Focus og Sava.

Orissa multi - håndvevd ullteppe med gåseøye

På grunn av sin tidløshet og muligheten for variasjon i mønsteret, passer tepper med gåseøyemønster inn i både klassiske og mer moderne hjem. Derfor er tepper med gåseøyemønster et populært valg for mange!

Posted By

Erika

Kommentarer

Send kommentar
* Påkrevet felt