Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tepper til campingvogn og bobil

Slik velger du tepper til campingvogn og bobil

Fine tepper og matter i campingvognen eller bobilen skaper koselige og lune omgivelser. De demper lyd, beskytter gulvet, hindrer at man sklir – og det blir stilig og fint i campingvognen eller bobilen.

Her hos oss på Kilands finner du et stort utvalg av bobiltepper og campingvogntepper. I mange campingvogner og bobiler har man behov for et smalt, lengre teppe. Da er det et godt alternativ å velge et gangteppe som selges som metervare. Da kan du velge nøyaktig den lengden du vil ha på teppet, og vi har gangtepper som selges som metervare i bredder fra 50 cm til 100 cm. Dette betyr at det finnes tepper som passer alle typer campingbiler og bobiler. Når du har bestemt lengden på teppet ditt, kantsyr (langetterer) vi det for deg.

Gangteppe som metervare i campingvogn

Et alternativ er å finne for eksempel en fillerye eller et plastteppe i passende bredde og lengde til campingvognen din. Hvis du vil ha et litt koseligere alternativ, og et teppe med litt lengre lugg, finnes det også maskinvevde tepper, som for eksempel og Feel. Disse teppene kan man fint selv klippe eller skjære ned til ønsket størrelse som passer i campingvognen eller bobilen – uten at de må kantsys.

Vegg-til-vegg-tepper til bobil og campingvogn

Hvis du vil ha et heldekkende teppe i campingvognen eller bobilen din, er et vegg-til-vegg-teppe et godt alternativ. Vi har et stort utvalg av vegg-til-vegg-tepper, og det finnes mange typer, kvaliteter og prisklasser å velge mellom. Hvis du vil dekke hele gulvet i campingvognen eller bobilen med et vegg-til-vegg-teppe, anbefaler vi at teppet skjæres til på stedet. Da blir resultatet aller best. Hvis du har et gammelt vegg-til-vegg-teppe allerede, kan det gamle teppet brukes som mal å skjære etter. Du kan også lage dine egne maler av papp eller kartong, så skjærer vi ut teppet for deg etter malene dine. Hvis du vil målbestille teppene dine ut fra et vegg-til-vegg-teppe, men ønsker at teppene skal ligge som løse tepper, kan du velge å få teppene dine kantsydde (langetterte) av oss.

Vegg-til-vegg-teppe i campingvogn och bobil

Tepper til fortelt

Mange campingvogn- og bobileiere ser også etter et teppe til forteltet sitt. Hos Kilands har vi et stort utvalg av tepper som også passer til dette formålet. Her finnes det også forskjellige alternativer. Mange vil ha et vegg-til-vegg-teppe i forteltet, mens andre vil ha et tilpasset mindre teppe under for eksempel spisebordet. Det finnes vegg-til-vegg-tepper som kan legges i forteltet, men da er det viktig at du velger et vegg-til-vegg-teppe som tåler å ligge utendørs. Et vanlig alternativ når man vil ha et vegg-til-vegg-teppe i forteltet, er å legge inn et altan- og balkongteppe, som for eksempel Marstrand, som finnes i seks farger og to bredder (200 cm og 400 cm). Marstrand er både UV-bestandig og tåler fuktighet og væske godt, ettersom det også er tilpasset for å kunne ligge utendørs helt uten problemer.

Altan- og balkongteppet Marstrand

Hvis du vil ha et tilpasset teppe i ferdig størrelse til forteltet ditt, finnes det i dag mange tepper som er tilpasset for både innendørs og utendørs bruk. Mange av disse er laget helt av plast, noe som gjør at de tåler fuktighet og vann. Hvilken type teppe du kan og vil legge i forteltet ditt kommer an på hvor mye sol og fuktighet teppet kommer til å bli utsatt for. Alle tepper, også andre typer, kan legges i et fortelt, men hvor godt teppet tåler klimaet i forteltet varierer altså.

Kela - teppe til din campingvogn og bobil

I dag finnes det også multifunksjontepper av ulike typer som er laget av 100 % plast, for eksempel Sympa Nova/Aquamat. Disse selges som metervare i ulike bredder, og de kan også være et godt alternativ til forteltet ditt.

Hvis du har noen spørsmål eller tanker om tepper til campingvognen, bobilen eller forteltet ditt, så hjelper vi hos Kilands gjerne til. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice.Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel