Gjør det koselig med saueskinn!

Saueskinnsfell

Gjør det koselig med saueskinn! Du kan forandre hele atmosfæren i hjemmet ditt ved å inkludere noen saueskinn i interiøret. Hvem vil vel ikke skape en mer innbydende og koselig følelse i hjemmet sitt? Her kan du lese om ideer og tips for hvordan du kan dekorere med saueskinn og hva du bør tenke på når du kjøper dem.

Brune saueskinn

 

Gir en naturlig følelse

Det finnes masse å velge mellom når det kommer til saueskinn. De varierer i form og nyanse og de kommer også i mange forskjellige fargevariasjoner, tykkelser og størrelser, slik at du kan finne et skinn som passer inn i ditt hjem. Du kan også velge mellom ekte saueskinn og saueskinn laget av kunstmateriale. Saueskinnet hjelper deg med å gjøre hjemmet ditt mer personlig og skaper en hjemmekoselig følelse. Det kan plasseres på mange forskjellige steder i hjemmet, der det for eksempel passer fint med et stort skinn i kjøkkensofaen, et mindre og varmende skinn i lenestolen, eller kanskje også legge det på gulvet. Et varmt saueskinn kan også legges i bilsetet om vinteren.

Stolpute

Tips til plassering og bruk

Et saueskinn er som sagt en vakker interiørdetalj som kan brukes i mange forskjellige rom og til mange forskjellige formål. Et saueskinn passer like godt på soverommet som til uteplassen. Det øker trivselsfaktoren og gjør at hjemmet ditt føles ekstra hyggelig og koselig.

Stuen er et av stedene i hjemmet der mange velger å dekorere med saueskinn, både i sofaen og i lenestolen. Det er også fint å supplere med matchende saueskinnsputer for å gjøre rommet enda koseligere. Også på uteplassen eller på balkongen passer saueskinnet helt perfekt. Det varmer godt på kalde førsommerdager og hjelper deg med å forlenge sommerkveldene. Saueskinnet passer også utmerket til uteplassen for å holde på varmen når det heller mot høst og vinter.

Stolputer i saueskinn er et populært valg for å skape en koselig følelse i spisestuen. Stolputer er tilgjengelige både som runde og firkantede, avhengig av hvilke stoler du har. Her kan du enten kombinere stolputer i forskjellige farger og former for å skape variasjon og mer liv i rommet, eller velge helhetlige puter for et mer stilrent inntrykk. Saueskinnet egner seg også godt på soverommet der du kan plassere det ved siden av sengen som et gulvteppe, slik at du starter dagen med å tråkke på noe mykt og godt. Du kan også legge det over sengen som en vakker dekorasjon. Og hvorfor ikke komplementere med noen koselige saueskinnsputer?

 

Saueskinnsputer

 

Tre grunner til å velge saueskinn

Det er flere grunner til at du bør velge saueskinn, her er tre av dem.

  • Saueskinn er et slitesterkt naturmateriale som varer i mange år.
  • Saueskinn varmer når det er kaldt og avkjøler når det er varmt.
  • Saueskinn varierer i form og farge, noe som setter et personlig preg på hjemmet ditt.

Saueskinnsputer

 

Velg riktig farge, variant og størrelse

Hvitt, brunt eller svart saueskinn? Det finnes forskjellige farger og nyanser på saueskinnet, slik at du finner akkurat den fargen du liker, avhengig av formålet og følelsen du vil skape i rommet. Når du skal velge saueskinn, kan det være greit å huske på at noen farger skaper kalde toner, mens andre skaper varme toner. Brune og beige farger gir rommet en varmere følelse, mens grå farger gir en kaldere følelse.

Det finnes mange forskjellige varianter av saueskinn, og hos oss kan du velge mellom flere typer, avhengig av hva som passer inn i hjemmet ditt. Kanskje du leter etter billige saueskinn? Ekte saueskinn eller skinn i kunstmateriale? Det finnes krøllete, langhårede og korthårede saueskinn, og som tidligere nevnt finnes det også et stort utvalg av fargenyanser. Mange av skinnene våre er også tilgjengelige i ulike størrelser: Enkle saueskinn i normal størrelse, men også større størrelser der 1,5 skinn er sydd sammen samt doble saueskinn. Hvilken størrelse du velger, avhenger naturligvis av formålet. Her kan du se vårt utvalg av saueskinnsprodukter.

 

Sofa med saueskinnsfell

Ta vare på saueskinnet ditt

Hvordan du vasker og rengjør saueskinnet ditt avhenger av hvilket skinn det gjelder. For å forlenge skinnets levetid, er det lurt å ta godt vare på det.
Våre tips for vedlikehold finner du her.

 Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel