20% på alle saueskinnsprodukter og andre skinn, t.o.m. 27.11.

Plastteppet - pent, slitesterkt og funksjonelt

Plastteppe Folke fra designeren Lina Johansson

Er du på jakt etter et nytt teppe til kjøkkenet, men synes det er vanskelig å bestemme deg? Da kan sortimentet vårt med svenskvevde plasttepper være noe for deg. Det finnes mange fordeler med å velge et plastteppe, uansett om det er til kjøkkenet, vaskerommet eller gangen. I tillegg til at det passer i en rekke ulike miljøer, er plastteppet solid og slitesterkt, og det gjør det til en god investering. Materialet gjør at teppet er lett å holde rent ettersom det kan både støvsuges og skylles av. Derfor egner plasttepper seg spesielt godt under kjøkkenbordet eller kjøkkenbenken.

Velg et plastteppe etter din smak

I sortimentet vårt finner du et bredt utvalg av svenskvevde plasttepper fra blant annet Horredsmattan og Lina Johansson. Takket være plastteppets mange fordelaktige egenskaper lages det i flere forskjellige farger og størrelser, noe som gjør det enkelt for deg å kombinere og finne det rette. Du finner både ensfargede og mønstrede plastttepper i utvalget vårt, og flere av teppene kan snus. Det betyr at slitasjen kan reduseres, men også at teppene kan ha ulike farger og mønster avhengig av hvilken side som vendes oppover. Med plasttepper i ulike lengder og design, kan du skape en levende og hjemmekoselig stemning i flere rom. Dessuten er det enkelt å skape variasjon.


Plastteppe Candy i fargen oransje

Solide, prisgunstige og svenske plasttepper

Flere populære plasttepper som mange av kundene våre setter pris på kommer fra den svenske bedriften Horredsmattan. Produktene deres er kjennetegnet av høy kvalitet og fin design. Tepper fra Horredsmattan utmerker seg gjennom å ha et tydelig fokus på farge, form og funksjon. På den måten kombineres lekenhet med stilren, nordisk design. Andre etterspurte tepper i sortimentet vårt kommer fra den svenske designeren Lina Johansson. Også disse teppene produseres i Sverige. De er produsert med en tradisjonell vevteknikk og kjennetegnes av en smakfull og tidløs design.

Plastteppe Wave gul fra Horredsmattan på gammelt plankegulv

Slik vedlikeholder du plastteppet ditt på best mulig måte

Plasttepper er praktiske siden de er lette å holde rene. Vi anbefaler at du støvsuger regelmessig både oppå og under teppet. Hvis det er mulig kan du redusere styrken på støvsugeren når du støvsuger teppet. Dersom du søler noe så det blir en flekk, er det enkelt å tørke det bort med en fuktig klut. Plastteppet kan også vaskes på skånsom maskinvask på 30 grader, men det beste er å håndvaske eller skylle av teppet rett i dusjen og deretter la det lufttørke. Hvis du skal riste plastteppet anbefaler vi at du gjør det forsiktig, ettersom de sveisede kantene kan bli skadet. Du kan lese mer om hvordan du tar vare på plastteppet ditt på best mulig måte under våre vedlikeholdsråd for tepper.

Zebra plastteppe fra Horredsmattan

En investering som varer

Et plastteppe kan riktignok innebære et større innkjøp, men du kan regne med høy kvalitet og lang levetid. Hvis du vil ha et praktisk og funksjonelt teppe som samtidig er hjemmekoselig, skal du definitivt vurdere et plastteppe, spesielt hvis det gjelder våtrom eller overflater som medfører risiko for flekker, som for eksempel kjøkken eller spisesteder. Lykke til med kjøpet ditt!Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel