Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Teppe under sengen – tips og råd

Teppe under sengen

En måte å gi soverommet en ekstra koselig og lun atmosfære er å plassere et teppe under sengen. Det kan godt være et stort teppe. Jo større teppe, desto mer tekstil tilfører du rommet, som igjen gir rommet en lunere følelse. I dette blogginnlegget får du tips og inspirasjon til hvordan du kan tenke om du vurderer å legge et teppe under sengen.

Ett teppe, eller flere?

Når man snakker om soveromstepper tenker man ofte på klassiske sengesett med to mindre tepper som plasseres på hver sin side av en dobbeltseng, og et litt større teppe som plasseres ved fotenden av sengen. På barnerom eller soverom med enkeltseng er det vanlig at et teppe plasseres ved siden av sengen. Dette er fortsatt et alternativ mange velger, men i dag er det nok minst like vanlig, om ikke vanligere, at man i stedet velger å legge inn ett eneste stort teppe under sengen. Ofte plasserer du da fotenden av sengen sentrert på teppet, som gjør at teppet rammer inn sengen på en fin måte når det stikker frem på sidene rundt sengen. Jo større teppe du velger, desto varmere og mykere overflate får du å sette føttene på når det er på tide å stå opp av sengen. Store tepper har blitt vanligere i soverom i dag. Vil du ikke legge det store teppet ditt under sengen, er et alternativ å plassere det foran sengen, ved fotenden.

Teppet Marrakech med klassisk orientalsk mønster foran en dobbeltseng

Velg din favoritt som teppe under sengen

Hva slags teppe man legger i soverommet og under sengen kommer helt an på smak og behag. Et soverom er et forholdsvis enkelt rom å velge teppe til, da du ikke må tenke så mye på hva som for eksempel tåler matflekker, hva som er et godt underlag å leke på eller om teppet må tåle fuktighet. I soverommet oppholder vi oss jo først og fremst for å sove, slappe av eller kanskje lese en bok, det vil si aktiviteter som ikke gir spesielt mye slitasje. Derfor har du mulighet til å velge et teppe du liker, når du skal velge teppe under sengen. Så det er bare å slå seg litt løs. I vår romkategori for soveromstepper har vi samlet tepper som egner seg for soverom. Men ikke se deg blind på hva som tradisjonelt sett er soveromstepper – våg å tenke litt nytt.

Teppet Geometric fra Classic Collection under en seng

Et heldekkende alternativ

Å legge inn et vegg-til-vegg-teppe i soverommet er et alternativ mange velger i dag. Velger du å legge inn heldekkende teppe i soverommet får du automatisk også teppe under sengen. Uansett hvor du setter ned føttene dine når det er på tide å stå opp av sengen kommer du til å kjenne noe varmt og mykt under føttene, ettersom teppet dekker hele gulvet. Utvalget av vegg-til-vegg-tepper er stort i dag, og det finnes mange koselige, myke og deilige varianter å velge mellom til soverommet ditt. Du finner alle våre vegg-til-vegg-tepper her.

Lykke til med valget ditt av teppe til soverommet. Vil du ha flere tips og råd – ikke nøl med å kontakte oss!Åpent kjøp 90 dager
Rask leverering
Gratis retur
Trygg e-handel